Свищовлии излязоха на протест срещу Валери Симеонов

Преглеждания: 17 #
06 Nov 2018

30-на свищовлии излязоха въпреки късния час и сравнително студеното време на протест с искане на оставката на вицепремиера Валери Симеонов, предаде репортер на Актуално Свищов. Половината от недоволните бяха майки със своите деца. Един от протестните плакати бе направен именно от дете, разказа неговата майка.
„Не съм родила децата си и да избягат от България”, заяви една от присъстващите майки. Тя допълни, че преди месеци нейното дете е имало здравословен проблем и е получила помощ от хората в социалната мрежа, но не и от правителствени организации. Организаторът на първият протест в Свищов , Борко Борисов заяви пред репортери, че зад проявата не стоят партии и не иска политически организации да трупат дивиденти от протеста. Той изрази надежда Симеонов да подаде оставка и да няма следващ протест. Той разказа, че полицията се е свързала с него чрез социалната мрежа и го е приканила да уведоми Общината за днешната проява пред млръсно-бялата къща.
Ако Валери Симеонов остане в правителствето присъстващите се разбраха следващия протест да бъде в събота по светло.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!