Свищовлии излязоха на протест срещу Валери Симеонов

Преглеждания: 134 #
06 Nov 2018

30-на свищовлии излязоха въпреки късния час и сравнително студеното време на протест с искане на оставката на вицепремиера Валери Симеонов, предаде репортер на Актуално Свищов. Половината от недоволните бяха майки със своите деца. Един от протестните плакати бе направен именно от дете, разказа неговата майка.
„Не съм родила децата си и да избягат от България”, заяви една от присъстващите майки. Тя допълни, че преди месеци нейното дете е имало здравословен проблем и е получила помощ от хората в социалната мрежа, но не и от правителствени организации. Организаторът на първият протест в Свищов , Борко Борисов заяви пред репортери, че зад проявата не стоят партии и не иска политически организации да трупат дивиденти от протеста. Той изрази надежда Симеонов да подаде оставка и да няма следващ протест. Той разказа, че полицията се е свързала с него чрез социалната мрежа и го е приканила да уведоми Общината за днешната проява пред млръсно-бялата къща.
Ако Валери Симеонов остане в правителствето присъстващите се разбраха следващия протест да бъде в събота по светло.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Господин Костов, долу ръце от средствата за информация! Господин Костов, дайте ми пример, в който политическо формирование да е и име на средство за информация освен Вашия сайт. Това сто и кое поред ще е първото нещо принос на нашия град, този път в света на медиите?

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В царството на птиците - Фотограф: Дамян ПЕТКОВ