Свищов си спомня днес за Стефка Филипова

Преглеждания: 17 #
12 Dec 2018

С концерт под надслов „Четири годишни времена“ днес Свищов ще си спомни за Стефка Филипова, която ни напусна неочаквано на 29 октомври. Концертът ще се проведе тази вечер от 17,30 часа в камерната зала на Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856 г.”. В него участват нейни възпитаници, преподаватели от Школата по изкуства, Група за класически балет, трио „Нове” и Детски хор „Дъга”. Концертът е от 17.30 ч., на камерна сцена в Читалището.
Актуално Свищов припомня: Стефка Филипова е обичан и уважаван преподавател по пиано в Школата по изкуства, неин директор и ръководител през периода 1978 - 2018 година. Дългогодишен корепетитор на Детски хор град Свищов и на Първи български хор "Янко Мустаков".

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/