Свищов си спомня днес за Стефка Филипова

#
12 Dec 2018

С концерт под надслов „Четири годишни времена“ днес Свищов ще си спомни за Стефка Филипова, която ни напусна неочаквано на 29 октомври. Концертът ще се проведе тази вечер от 17,30 часа в камерната зала на Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови - 1856 г.”. В него участват нейни възпитаници, преподаватели от Школата по изкуства, Група за класически балет, трио „Нове” и Детски хор „Дъга”. Концертът е от 17.30 ч., на камерна сцена в Читалището.
Актуално Свищов припомня: Стефка Филипова е обичан и уважаван преподавател по пиано в Школата по изкуства, неин директор и ръководител през периода 1978 - 2018 година. Дългогодишен корепетитор на Детски хор град Свищов и на Първи български хор "Янко Мустаков".

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK