Свищов се включи в бдението за убитата Виктория Маринова

Преглеждания: 49 #
08 Oct 2018

Свищов се включи тази вечер в бдението, което се проведе в над 10 български града, в памет на телевизионната водеща Виктория Маринова, предаде репортер на Актуално Свищов.
Свищовлии изразиха съпричастността си, запалвайки свещ пред храма „Света Троица”. Събралите се бяха обединени от мисълта: „Каквато и да е причината за убийството, нека покажем, че сме съпричастни, нека покажем, че сме общност, нека покажем, че искаме справедливост! Ако като общество не реагираме на това убийство, то може би всичко е било безсмислено”.
Актуално Свищов припомня: На 6-ти октомври, събота, Виктория Маринова е намерена брутално убита - изнасилена, обезобразена и удушена в парк в Русе.
30-годишната жена е журналист в местната медия TVN, водеща предаване за разследваща журналистика. Последния брой от предаването ѝ "Детектор", е посветено на скандалът ДжиПи/ГеПи Гейт.
Но преди всичко тя беше майка на 7-годишно момиченце, дъщеря, съпруга, близък приятел.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!