Свищов се включи в бдението за убитата Виктория Маринова

#
08 Oct 2018

Свищов се включи тази вечер в бдението, което се проведе в над 10 български града, в памет на телевизионната водеща Виктория Маринова, предаде репортер на Актуално Свищов.
Свищовлии изразиха съпричастността си, запалвайки свещ пред храма „Света Троица”. Събралите се бяха обединени от мисълта: „Каквато и да е причината за убийството, нека покажем, че сме съпричастни, нека покажем, че сме общност, нека покажем, че искаме справедливост! Ако като общество не реагираме на това убийство, то може би всичко е било безсмислено”.
Актуално Свищов припомня: На 6-ти октомври, събота, Виктория Маринова е намерена брутално убита - изнасилена, обезобразена и удушена в парк в Русе.
30-годишната жена е журналист в местната медия TVN, водеща предаване за разследваща журналистика. Последния брой от предаването ѝ "Детектор", е посветено на скандалът ДжиПи/ГеПи Гейт.
Но преди всичко тя беше майка на 7-годишно момиченце, дъщеря, съпруга, близък приятел.

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK