Свищов: Мощен шут срещу Генчев и кликата му – ГЕРБСП и ДПС!

#
11 Jul 2021 674

Втори път в рамките на три месеца града на Щастливеца нанесе мощен шут на кмета Генчев и неговата клика, показват междинните резултати от предсрочните избори за 46-то Народно събрание. Това показват данни, получени от Актуално Свищов от щабовете на Има такъв народ и Демократична България. Управляващите града на 100-те лъжи – ГЕРБСП и ДПС губят изборите, като червената фракция е под нивото на гласовете си от 1997 година – след зимата на премиера Жан Виденов. Тихата утеха на кмета Генчев, печално известен като Генчо Хазарта е секцията в Старческия дом – единствено там ГЕРБ води, втора е дружинката на Корнелия Нинова.

След 11 юли Свищов не е същия! Актуално Свищов очаква партиите, които дадоха примера на управлението на града на Щастливеца след 2015 година като печален пример в национален мащаб, да вземат конкретни стъпки да изринат Шайката на Хазарта от управлението край Дунав.

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/