Свилен Петков извади богоявленския кръст от Дунав /ОБОБЩЕНИЕ/

Преглеждания: 10 #
06 Jan 2019

32- годишният Свилен Петков извади богоявленския кръст от река Дунав в Свищов, предаде Актуално Свищов. Десетки хора са събраха на Йордановден на Паметниците, край Свищов, където 12 смелчаци скочиха в ледените води на Дунав, за да извадят богоявленския кръст.
Свилен Петков от Свищов се оказа най-бърз и успя първи да вдигне кръста. Младият мъж сподели, че за първи път участва в ритуала и се радва на своя успех. „За мен преживяването беше невероятна тръпка и емоция, и си пожелавам най-вече здраве – за мен, семейството ми и всички хора“, каза веднага след като излезе от дунавските води. От Общината поздравиха победителя и го наградиха с парична сума и икона.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK