СУ „Цв. Радославов” участва в проект за патриотично възпитание

#
09 Nov 2018

Ученици от VII „а“ клас на СУ „Цветан Радославов”, заедно с учители, участваха в Национален проект за военно-патриотично възпитание на младежта „Приказка за България“ на МО, в „Калоянова крепост” –  Велико Търново.
Ръководството на училището изказа благодарност за възможността да присъстват и участват, под ръководството на о.з. подп. Радулов и неговия екип, в неповторимото изживяване. „Такава емоция и задоволство не могат да бъдат описани с думи! Вдъхнаха сила и кураж на учениците, и им припомниха славното ни минало.“ – споделиха представителите на свищовското училище и добавиха, че са благодарни за прекрасната идея и осъществяването на този проект, като се надяват, че ще имат честта отново да участват в него.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK