СУ „Цв. Радославов” участва в проект за патриотично възпитание

Преглеждания: 19 #
09 Nov 2018

Ученици от VII „а“ клас на СУ „Цветан Радославов”, заедно с учители, участваха в Национален проект за военно-патриотично възпитание на младежта „Приказка за България“ на МО, в „Калоянова крепост” –  Велико Търново.
Ръководството на училището изказа благодарност за възможността да присъстват и участват, под ръководството на о.з. подп. Радулов и неговия екип, в неповторимото изживяване. „Такава емоция и задоволство не могат да бъдат описани с думи! Вдъхнаха сила и кураж на учениците, и им припомниха славното ни минало.“ – споделиха представителите на свищовското училище и добавиха, че са благодарни за прекрасната идея и осъществяването на този проект, като се надяват, че ще имат честта отново да участват в него.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/