СУ „Н. Катранов“ гостува в Център за деца и младежи с увреждания в Габрово

#
28 May 2019

Ученици от VІ „а” и VІ „б” клас при СУ „Николай Катранов” посетиха Дневен център за деца и младежи с увреждания в град Габрово, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Групата бе посрещната с голяма радост от децата и екипа на Центъра. За своите нови приятели учениците от свищовското училище бяха подготвили специални подаръци. По време на срещата имаше игри и забавления, в които активно се включиха всички.
Посещението бе в рамките на международния проект „Ефективни стъпки към съпричастност“, който се изпълнява от СУ „Николай Катранов“ по програма „Erasmus+“. Негов координатор е старши учителят по БЕЛ и английски език Маргарита Петрова. Дейностите по проекта ще приключат през месец юли тази година, когато СУ „Николай Катранов“ ще бъде домакин на работна координаторска среща с партньорските училища от Румъния, Гърция, Испания, Хърватия и Италия.
 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK