СУ „Н. Катранов“ гостува в Център за деца и младежи с увреждания в Габрово

Преглеждания: 15 #
28 May 2019

Ученици от VІ „а” и VІ „б” клас при СУ „Николай Катранов” посетиха Дневен център за деца и младежи с увреждания в град Габрово, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Групата бе посрещната с голяма радост от децата и екипа на Центъра. За своите нови приятели учениците от свищовското училище бяха подготвили специални подаръци. По време на срещата имаше игри и забавления, в които активно се включиха всички.
Посещението бе в рамките на международния проект „Ефективни стъпки към съпричастност“, който се изпълнява от СУ „Николай Катранов“ по програма „Erasmus+“. Негов координатор е старши учителят по БЕЛ и английски език Маргарита Петрова. Дейностите по проекта ще приключат през месец юли тази година, когато СУ „Николай Катранов“ ще бъде домакин на работна координаторска среща с партньорските училища от Румъния, Гърция, Испания, Хърватия и Италия.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/