СУ „Димитър Благоев” с дарителска кампания на детска литература

Преглеждания: 14 #
08 Jan 2019

СУ „Димитър Благоев” стартира дарителска кампания на детска литература, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. „Събираме детска и юношеска литература за обогатяване на училищната библиотека на училището. Учениците четат редовно и са в търсене на нови и вълнуващи заглавия. Стараем се да покрием търсенето докато го има”, коментираха от СУ „Д. Благоев”. Сборни пунктове за събиране на книите са училищната библиотека, дрогерия "Биолайф" (бившата Топфарма до светофара) и детски център „Диванета".
Поколението на интернет и високите технологии е възможно да бъде заинтересувано от четенето. Ключовата дума е „заинтересувано“, а не „накарано“. „Молим всички, които имат детска и юношеска литература, която не използват вече, да я дарят на училищната ни библиотека! Тук тя ще бъде използвана по предназначение и многократно”, допълват от СУ „Димитър Благоев”.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK