СУ “Д. Благоев” с финалист на „Математика без граници“

Преглеждания: 11 #
24 Apr 2019

В СУ "Димитър Благоев" – гр.Свищов се проведе пролетният кръг на състезанието "Математика без граници", съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. На него се явиха 22-ма участници от 4 възрастови групи. Най-добре се представиха Йоана Атанасова Атанасова и Калоян Чавдаров Стефанов (II-ри клас), които спечелиха бронзови медали.

„От проведените 3 кръга (есенен, зимен и пролетен) с най-добър резултат и спечелени два бронзови медала е Калоян Чавдаров Стефанов от II-ри „а“ клас. Ученикът се класира на първо място и ще участва на финала на състезанието, който ще се проведе на 29-ти и 30-ти юни в гр. Несебър. На второ място е Дара Мирославова Иванова също от II-ри „а“ клас. Ученичката е спечелила два бронзови медала. На 20.04.2019 г. Дара участва на полуфинал в гр.Стара Загора.

Медалистите са възпитаници на Петя Петрова и  Росица Петрова. На 29-ти и 30-ти юни 2019 г. в гр.Несебър ще се проведе шестия финал на турнира „Математика без граници“.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK