„Студентите“, родени 2008 година, вицешампиони на „Сандански Към“ 2021!

#
21 Feb 2021 615

„Студентите“, родени 2008 година, вицешампиони на „Сандански Къп“ 2021, съобщава Академик Свищов

Ето и резултатите от последните мачове от турнира "Сандански Къп":

- Възрастова група 2008г. - финал

Академик Свищов - Арес София 0:4 - второ място на Турнира!

- Възрастова група 2011

Академик Свищов - Арес София 2:2.

Днес бяха най-трудните мачове за нашите момчета и въпреки резултатите, те показаха борбеност и хъс за победа, играха мъжки и се раздадоха в името на отбора.

Благодарим на ОФК Академик, треньорския щаб и организаторите, които работиха, за да можем всички ние и нашите деца, да станем част от това невероятно изживяване "Сандански Къп" 2021!

Успехи и напред Академик Свищов!

Ето какво коментира непосредствено след срещата и треньора на отбора, класирал се на второ място, Димитър Петков:

Поздравления към всички деца взели участие във футболния турнира в град Сандански. Много сме обрани и скромни откъм похвали, но за „градивна критика“ и акъл сме номер едно. Важно е да отчитаме постиженията на децата си, да ги поздравим за добрите резултати и да ги насърчим да полагат усилия. Във всекидневните малки открития и успехи, децата изграждат самочувствие и самоувереност. Децата не винаги постигат резултат, но това не означава, че не трябва да ги поощрим. Фактът, че са се постарали, че са положили усилия също заслужава внимание и похвала.

Доста хора в Сандански не знаеха къде се намира град Свищов ... може би пропуск в часовете по история или география. За четири дни опреснихме пропуските на болшинство хора от цяла България .

Лично за мен, усилията на децата, старанието в тренировъчния процес, обезпечаването от към спортни пособия и база на ръководството, работещи ръководни структури, даде резултат.

Снимки: Нина ЙОСИФОВА

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ремонтите на Хазарта и Шайката!