Студ или циганско лято през октомври?

Преглеждания: 19 #
30 Sep 2018

Най-високите температури през месеца ще бъдат между 20 и 25 градуса, а най-ниските - между 0 и 5 градуса, показва прогнозата на НИМХ, пише dir.bg.
Октомври ще започне с предимно слънчево време, на отделни места в котловините ще се образува слана. Около 3 октомври температурите ще се повишат, но облачността ще се увеличи.
В периода 4-7 октомври ще има превалявания и температурите ще се понижат. До края на периода времето ще бъде променливо.
Второто десетдневие ще започне с относително по-стабилно време, температурите ще се повишат. Около средата ще има условия за валежи. В края на десетдневието ще има повече слънчеви часове около и след обяд и с ниска облачност или мъгла в сутрешните часове.
През третото десетдневие ще има дни със значителна облачност и превалявания, но и дни с повече слънчеви часове около и след обяд. Температурите ще са близки до обичайните за края на месеца.
Според повечето метеоцентрали октомври у нас ще бъде с леко наднормени или нормални температури, което е в тон с прогнозата на нашите синоптици. Месечната сума на валежите ще бъде около нормалната.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!