Стефан Трайков с гол и асистенция за победа в Левски

#
05 Feb 2019

"Левски 2007” - „Академик” 2:3 Втора победа във втора контролна среща записаха футболистите на „Академик”. При гостуването в град Левски играещият старши треньор на „студентите” Стефан Трайков бе на терена през първата част, в която отеляза гол и асистира за още един в полза на тима си. Той можеше да открие резултата още в началото на мача, но изстрелът му от пряк свободен удар срещна гредата.
Домакините от „Левски 2007”  излязоха едни гърди напред в резултата след грешка в отбраната на „студентите”. Стефан Трайков изравни след пробив и пас на Марин Пендов, като от малък ъгъл простреля вратаря на домакините от движение с левия крак. За 1:2 наставникът на „Академик” центрира от ъглов удар и в разбъркването Павел Петков би точно.
През втората аст левскарите изравниха на свой ред, след като отбраната на гостите остави непокрит техен нападател. В 83-тата минута Веселин Габров донесе победата на „студентите” след пробив отляво.
„В стартовия състав започнаха шестима футболисти от Свищов, а през втората част играха 6-7 наши юноши. Така отговаряме на изискванията на ръководството да налагаме собствени кадри. Доволен съм от проверката, продължаваме да водим подготовка, на 6 февруари гостуваме на ФК „Севлиево”, коментира Стефан Трайков.

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK