Стефан Трайков дебютира като треньор и изигра цялата среща

Преглеждания: 23 #
30 Jan 2019

Нови бележат за студентите в първата проверка - „Академик“ – „Янтра“ (П. Тръмбеш) 2:0

Стефан Трайков тръгна с победа като старши треньор на „Академик“ в първата контролна среща на тима. Свищовлии приеха на свой терен друг участник от региона в първенството на Северозападната Трета лига – „Янтра“ (П. Тръмбеш) и го надиграха с 2:0. Новият наставник на „студентите“ дебютира и за четвърти път в кариерата си като футболист на родния си тим. Трайков изкара цял мач на терена, асистира и за двете попадения. Резултатът бе открит от завърналия се в отбора от ОФК „Павликени“ Марин Пендов в 23-тата минута след центриране на Стефан Трайков от корнер. В средата на втората част играещият треньор на „Академик“ изведе друго ново попълнение Иван Илиев – дошъл от Бургас, и той вдигна на 2:0.
На вратата на свищовлии бе Виктор Владимиров, който след кратко прекъсване отново слага ръкавиците. Пендов, Илиев и Владимиров на този етап са новопривлечените играчи, след като девет футболисти си тръгнаха през зимната пауза.
Тръмбешчани също имаха своите възможности, удариха греда, на два-три пъти Владимиров спаси опасни удари.
„Започнахме с победа, но имаме нужда от футболисти. Изиграхме мача със 7-8 юноши младша и старша възраст и едно дете, родено 2003 г., в състава. Целта ни е да ги развием, но това става край опитни играчи, така че селекцията продължава. Владеехме инициативата, физически стояхме по-добре на терена, пропуснахме и три положения сами срещу вратаря на съперника“, коментира Стефан Трайков. Той подчерта, че ще продължи да облича екипа, докато намери опитен халф.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/