Стефан Алтънов се връща в Свищов в подкрепа на Калин Костов за кмет

Преглеждания: 1204 #
10 Sep 2019

Лекоатлетът Стефан Алтънов се връща в Свищов. Един от последните ученици на Желю Замфиров първоначално ще бъде в родния град за кампанията за местните избори, съобщи Калин Костов, чиято кандидатура за кмет бе представена официално днес. Дали връщането ще бъде временно, само за кампанията или постоянно, ще стане ясно по-късно.
Иначе днес официално бе обявена кандидатурата на Калин Костов за кмет за изборите, които ще се проведат на 27 октомври. Кандидатурата се издига от СДС-Свищов, съобщи Емил Димитров, председател на синята партия в града. Той представи и юриста, който е втората официално ясно кандидатура за кметската надпревара след месец.
В листата за общински съветници ще присъстват хора от различни професии, професионалисти в своята сфера. Ще бъде отделено място и за хора, които са напуснали родния град, стана ясно още на пресконференцията. Преди нейното начало в присъствието на симпатизанти бе осветен новия партиен офис. Събитието уважи и д-р Марияна Лазарова, заместник-председател на СДС.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Разходка в Зимнич - снимки: George Opayna /ГАЛЕРИЯ/