Стартира ремонта на повече от 45 улици

Преглеждания: 19 #
01 Feb 2019

Днес беше направена първа копка на една от улиците в ж.к. „Рила“, които ще бъдат основно ремонтирани, съобщава пресцентъра на Общината. Мащабният проект за над 4.5 млн. лв., ще обхване повече  от 45 улици, на които ще бъде подменен водопроводът и ще бъде положен нов асфалт. Лошото състояние на уличната мрежа е основен проблем за свищовлии от десетилетия.
На церемонията „първа копка“, заедно с гражданите, присъстваха и представители на фирмите изпълнители, към които кметът на Свищов Генчо Генчев се обърна с пожелания за ползотворна работа, като подчерта, че към качеството на извършваните дейности няма да бъде правен компромис – „Много държим всичко да бъде извършвано качествено и в срок. За нас е важно това, което правим за подобряване качеството на живот на нашите съграждани, да може да се използва безпроблемно години напред.“. Той допълни още, че се надява подмяната на водопровода да приключи до средата на месец май 2019 година. По традиция, първата копка и предстоящите ремонтни дейности бяха осветени от отец Михаил, който благослови мащабния проект, допълват от общинсикя пресцентър.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!