Стълбове-убийци изникнаха след проект за милиони лева

Преглеждания: 15 #
09 Oct 2018

Опасни осветителни стълбове са се появили на улица „Черни връх”, съобщиха разтревожени читатели на Актуално Свищов.
Скандалното в случая е, че потенциалните стълбове-убийци се намират на метри от СУ „Цветан Радославов” и ДГ „Радост”. Всички осветителни съоръжения след новата градинка в ЖК „Рила” са без капаци на кутиите си. Те са на височина колкото ръст на малко дете.
Сайта на Общината съобщи преди дни, че успешно е приключил проект, финансиран с милиони лева от Оперативна програма „Региони в растеж”. Цел на начинанието бе подобряване жизнената среда за живеене в крайните квартали - „Младост”, Рила” и улица „Черни връх”.
Освен градинката при ЖК „Рила”, която е хубав декор за фотосесии на кмета Генчо Генчев и негови гости - депутати и министри, останалото свършено е под въпрос. Единствената улица с относително качествена настилка в „Рила”  е от бившето СПТУ по Електроника до блок 6-8 в квартала. След това улици няма, а трасета, както навсякъде в Свищов. На места пък новите гранитни блокчета по тротоарите са наредени в характерен стил „дунавски вълни”. Най-фрапиращи обаче са стълбовете-убийци, които са си старите и са ерозирали от ръжда. Тях явно общинската управа ще сменя по друг проект...

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!