Среща от поредицата „Академия за родители“ в СУ „Д. Благоев“

Преглеждания: 18 #
28 Feb 2019

В СУ „Димитър Благоев“ се проведе среща от поредицата „Академия за родители“, организирана от екипа за подкрепа на личностно развитие в училище, съобщиха за Актуално Свищов от гимназията. По случай Деня за борба с тормоза в училище бяха поканени родители на ученици от II-ри клас, с които се проведе разговор и се стигна до съвместни решения за превенция на тормоза и насилието. Срещата се проведе под формата на игри, казуси и полезни дискусии. Участието на учениците беше най-ползотворно, тъй като интуитивно даваха най-добрите примери и съответно решения. Предстои поредица от срещи през месец март. Ще бъдат поканени родители с децата си в различни дни от седмицата.

Приобщаващото образование означава, че всички ученици в едно училище, независимо от техните силни или слаби страни, в която и да било област, стават част от училищната общност, уточниха от СУ "Димитър Благоев". Те са приобщени в усещането си за принадлежност към другите ученици, учители и непедагогически персонал. Приобщаването не се отнася само до обучение на деца с увреждания, то се отнася до качествени условия за обучение на всички деца.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!