СПГ отбеляза Деня на доброволеца в ДСХ „Мария Луиза”

Преглеждания: 21 #
06 Dec 2018

В международния ден на доброволеца ученици от СПГ „Алеко Константинов“ посетиха Дома за стари хора „Мария Луиза“. Подготвените от тях изненади станаха повод за добро настроение и предизвикаха усмивките на възрастните хора през изпълнения с празници месец декември.
 Учениците разказаха на живущите в дома за професиите, по които се обучават в гимназията и за постиженията на нейните възпитаници. Подготвена от тях презентация представи как се празнува Коледа по света и свързаните с празника традиции, вярвания и обичаи.
 В края на своето гостуване нашите ученици изненадаха възрастните хора с пълна кошница приготвени от тях вкусни домашни курабии и бонбони. Средствата за тях бяха дарени от учениците в гимназията по инициатива на ученическия съвет.
Срещата беше вълнуваща както за възрастните хора, така и за нашите учениците!
 Галя НЕДЯЛКОВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!