СПГ отбеляза Деня на доброволеца в ДСХ „Мария Луиза”

#
06 Dec 2018

В международния ден на доброволеца ученици от СПГ „Алеко Константинов“ посетиха Дома за стари хора „Мария Луиза“. Подготвените от тях изненади станаха повод за добро настроение и предизвикаха усмивките на възрастните хора през изпълнения с празници месец декември.
 Учениците разказаха на живущите в дома за професиите, по които се обучават в гимназията и за постиженията на нейните възпитаници. Подготвена от тях презентация представи как се празнува Коледа по света и свързаните с празника традиции, вярвания и обичаи.
 В края на своето гостуване нашите ученици изненадаха възрастните хора с пълна кошница приготвени от тях вкусни домашни курабии и бонбони. Средствата за тях бяха дарени от учениците в гимназията по инициатива на ученическия съвет.
Срещата беше вълнуваща както за възрастните хора, така и за нашите учениците!
 Галя НЕДЯЛКОВА

 

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK