СПГ „Алеко Константинов” се включи в благотворителния Коледен базар

Преглеждания: 20 #
21 Dec 2018

В навечерието на един от най-светлите и обичани християнски празници – Рождество Христово учениците от Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов“ се включиха в организирания от община Свищов Коледен благотворителен базар, съобщи за Актуално Свищов Василена Димитрова, председател на Ученическия съвет на гимназията.
 По предложение на Ученическият съвет бяха изработени коледни сувенири - венци, картички, декупаж, ръкавички, чорапчета и др.
 Каузата, която обедини учениците от гимназията е „Да подмогнем на Дневен център за деца с увреждания – Свищов за закупуване на дидактически материали за работа на децата”.
„Благодарности към всички ученици, родители, учители и наши съграждани, които отвориха сърцата си за доброто в светлите дни преди Коледа. И нека не забравяме, че по Коледа стават чудеса!”, сподели още Василена Димитрова.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/