СПГ „Алеко Константинов“ отбелязва патронен празник

#
08 Jan 2019

С богата програма в периода 8 - 14 януари СПГ „Алеко Константинов“ отбелязва своя патронен празник, съобщиха за Актуално Свищов от професионалната гимназия. Днес се състоя състезание на учениците от XII „а” по професия „Монтьор на енергийни съоръжения“. Утре е състезанието на учениците от X - XII клас по професия „Ресторантьор“ на тема: „Най-добър млад сервитьор“ и „Най-добър млад готвач“. По-късно ще се проведат още две състезания.
В сряда, 10 януари е състезанието по тенис на маса с участие на ученици VIII - XII клас. По-късно същия ден ще се проведат три състезания на ученици от профилираните паралелки.
 На 11 януари, петък ученици от профилираните паралелки ще демонстрират знания в две ученически състезания. Вечерта от 17 часа училището ще се включи във факелното шествие от родната къща на Щастливеца до неговия паметник в Градската градина. В понеделник, 14 януари е тържественото отбелязване на патронния празник на СПГ „Алеко Константинов“. В 11,00 ч. официално откриване и представяне на резултатите от проекта “Съвременна образователна среда и партньорство с бизнеса за качествено професионално образование” на МОН.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK