СПГ „Алеко Константинов“ отбелязва патронен празник

Преглеждания: 15 #
08 Jan 2019

С богата програма в периода 8 - 14 януари СПГ „Алеко Константинов“ отбелязва своя патронен празник, съобщиха за Актуално Свищов от професионалната гимназия. Днес се състоя състезание на учениците от XII „а” по професия „Монтьор на енергийни съоръжения“. Утре е състезанието на учениците от X - XII клас по професия „Ресторантьор“ на тема: „Най-добър млад сервитьор“ и „Най-добър млад готвач“. По-късно ще се проведат още две състезания.
В сряда, 10 януари е състезанието по тенис на маса с участие на ученици VIII - XII клас. По-късно същия ден ще се проведат три състезания на ученици от профилираните паралелки.
 На 11 януари, петък ученици от профилираните паралелки ще демонстрират знания в две ученически състезания. Вечерта от 17 часа училището ще се включи във факелното шествие от родната къща на Щастливеца до неговия паметник в Градската градина. В понеделник, 14 януари е тържественото отбелязване на патронния празник на СПГ „Алеко Константинов“. В 11,00 ч. официално откриване и представяне на резултатите от проекта “Съвременна образователна среда и партньорство с бизнеса за качествено професионално образование” на МОН.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK