Спасение в лятната жега може да откриете в магазин „Найс”

#
14 Jul 2021 164

След като през юни се майтапихме, че няма да видим лято дойде време, да търсим спасение от тропическата жега. От дни най-търсените продукти в магазините за техника са вентилаторите и климатиците, установи репортерската проверка на Актуално Свищов.

Според финансовите възможности и предпочитанията от 25 до 2000 лева е цената на вентилатори и климатици, осигуряващи спасение в жегата. А едно от местата, където може да бъде открито то е в магазин „Найс”.

От 25 до 100 лева е цената на вентилаторите. В магазина може да бъдат открити и климатици на всички водещи марки. Цената им варира от 719 до 2000 лева. Най-актуалните марки са bosh - 1129 лв. и Gree - 939 лв.

„Ние сме свищовска компания съсредоточена в продажбата, монтажа и гаранционния сервиз на климатична и отоплителна техника, както и на електроуреди за дома. Тук сме за да обслужваме всички наши съграждани бързо и безпроблемно и с гордост можем да заявим, че се справяме успешно повече от 30 години”, споделя Верони Маринов. Той и баща му Марин Маринов успешно ръководят магазина. Познати са на свищовлии и като успешни спортисти и треньори.

От самото начало искахме да се откроим от нашите конкуренти и да обърнем представата за цялия бранш. Искахме да изпреварим всеки конкурент по отношение на обслужването, качеството и цената. С времето успяхме да постигнем тази цел и да сбъднем нашата мечта - да създадем най-ценната и приятелска компания за климатици и електоруреди за дома, разказва Верони Маринов.

И наистина всеки клиент е посрещан повече от любезно и подпомогнат в избора си от съветите на персонала. Магазинът се намира срещу градинката на площад „Свобода”. А всички стоки над 100 лева може да бъдат, купени и на изплащане.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/