Спартак /Плевен/ - Академик /Свищов/ 3:1

#
17 Jul 2021 99

Няколко ситуации не успяха да реализират „студентите” при днешната си контрола, играна в Плевен с местния Спартак, съобщи Академик Свищов. Домакините имах лек превес през първата част на мача, но възпитаниците на Евгени Маринов имаха шанса, да поведат в резултата. Спартак /Плевен/ - Академик /Свищов/ 3:1. Точен за „студентите” бе юношата Симеон Бойчев, който направи дебют в мъжкия отбор в края на миналото първенство.

Доволен съм от желанието и старанието на всички играчи, коментира след срещата треньорът Евгени Маринов. Той бе категоричен, че въпреки резултата отбора е играл по-добре от първата си контрола и изрази увереност, че ще бъде готов за началото на първенството в началото на август. „Ние градим състава от млади футболисти, които да се развиват и израстват около опитните Иван Ганев, Стефан Трайков, Пламен Ангелов…“, допълни Евгени Маринов.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/