Служител на Старческия дом... задигна телефон в аптека

#
10 Jun 2021 1740

Лице, което работи в Дома за стари хора „Мария Луиза“ открадна мобилния ми телефон в аптеката на улица „Трети март“, разказа за Актуално Свищов потърпевшата Елка Узунова. Инцидентът станал преди минути – жената влязла в аптеката да купи лекарства за близък. Част от тях бяха записани на лист, а друга в телефона и по тази причина го извадих, споделя жената.

Около суматохата с плащането и прибирането на закупените илачи забравила за телефона. За него се сетила след като стигнала „Билла“ и трябвало да се обади и тогава установила липсата му.

Веднага се върнах в аптеката. Листът със записаните лекарства си стоеше, но телефона го нямаше. Споделих какво се е случило с фармацевтките, които бяха изключително отзивчиви, продължава разказа на премеждията си Елка Узунова.

Аптекарките пуснали запис на камерите от обекта. И се втрещили от сръчността на джебчията, който бил разпознат от една от фармацевтите като Радев, фелдшер в Старческия дом.

Историята има добър завършек – телефонът, въпреки и в плачевен вид, бил върнат. Искам да дам гласност на случая, защото разбрах, че това не е първи случай на кражба, извършена от този човек. Държа се нагло по телефона, държа се така и когато ми върна телефона, допълва жената. Изказва съжаление, че не е подала сигнал в полицията за кражбата, но и благодари за съдействието на работещите в аптеката.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/