След пореден успех Антъни Иванов се прибира за седмица

#
28 Mar 2021 182

Антъни Иванов се прибира в България, съобщава Академик Свищов. Това става след като постигна пореден спортен успех, за който писа в социалната мрежа: „Повече от щастлив съм от плуванията ми тази седмица на Националният Шампионат ! 3-то място на 200 ярда бътърфлай, 6-то на 100 бътъфлай и 11-ти най-бърз плувец в историята на 200 бътърфлай, като вече съм пред Майкъл Фелпс с половин секунда ! Остават още 2 години и те ще са още по-добри ! Живи и здрави и само напред 🙂!

Най-добрият български плувец се прибира в родината си от САЩ, където тренира за олимпиадата в Япония, за изборите, които ще се проведат след седмица. Една от надеждите ни за медал от Токио 2021 пристига на 29 април и ще бъде посрещнат от родителите си. Антъни Иванов ще даде „рамо” на баща си Антон Иванов, играещ-президент на ФК Удар /Бяла Черква/, който е кандидат-депутат от гражданската квота в листата на коалиция „БСП за България” от 4-ти МИР. Антон Иванов е официален личен треньор на сина си от началото на месеца, откогато е състезател на Черно море /Варна/.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Новините на 2020 година - такива, каквито са! Топ 10 на това, което Ви вълнуваше през 2020 година

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В света на птиците, снимки на Дамян ПЕТКОВ