Символи на /не/кадърността на „Генчо и Ко”

Преглеждания: 23 #
07 Oct 2018

В рамките на 40-минути репортер на Актуално Свищов запечата с фотоапарат няколко символа за /не/кадърността на кмет и компания.
Последните три години се потрошиха луди общински пари за какво ли не. Едно от тези неща е знамената - националното, на Евросъюза и на Свищов. От седмица при стадиона знамето на града на 100-те първи неща стои като ... парцал.
В резултат на зимното снегопочистване бе съборена табелата „Посетителски център Нове”. Хубаво, случват се и такива работи. Но от февруари до октомври да не можеш да оправиш табелата е...
В рамките на десет метра при новата детска площадка в парк „Паметниците” има 4 /четири/ кошчета за отпадъци. Вярно, че са старите от града. Щяхме да кажем "браво", ако на улица „Петър Ангелов” от бръснарницата на Змея до кръстовището при ЖК „Надежда” имаше поне едно!
Както се казва в такива случаи - има нещо гнило в Свищов!

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/