Северозападната Трета лига започва на 24 февруари

Преглеждания: 13 #
12 Jan 2019

Пролетният дял от първенството на Северозападната Трета лига ще стартира на 24 февруари, съобщи секретарят на Зоналният съвет на БФС във В. Търново Игор Бакьов. В случай че атмосферните условия не позволяват да се играе футбол, при изготвянето на програмата по дати и часове ще се предвиди и вариант за старт на полусезона на 3 март.
 В средата на февруари ще се проведе съдийският семинар за реферите и делегатите, обслужващи шампионата на нашата, Трета дивизия. Предвидена е и предсезонна среща с ръководителите на клубовете – участници в шампионата. Пролетният дял трябва да приключи в края на май, като, дали ще има междинни кръгове, зависи от това кога ще започне.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK