Северозападната Трета лига започва на 24 февруари

#
12 Jan 2019

Пролетният дял от първенството на Северозападната Трета лига ще стартира на 24 февруари, съобщи секретарят на Зоналният съвет на БФС във В. Търново Игор Бакьов. В случай че атмосферните условия не позволяват да се играе футбол, при изготвянето на програмата по дати и часове ще се предвиди и вариант за старт на полусезона на 3 март.
 В средата на февруари ще се проведе съдийският семинар за реферите и делегатите, обслужващи шампионата на нашата, Трета дивизия. Предвидена е и предсезонна среща с ръководителите на клубовете – участници в шампионата. Пролетният дял трябва да приключи в края на май, като, дали ще има междинни кръгове, зависи от това кога ще започне.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK