Северозападната Трета лига стартира на 7 август, мачовете вече се играят в събота

#
13 Jul 2021 130

Футболните срещи от новото първенство на Северозападната Трета лига вече ще се играят в събота, а не както до сега в неделя, съобщи Академик Свищов. Това съобщи председателят на Зоналния съвет на БФС във Велико Търново -  Бончо Генчев. Шампионатът стартира на 7 август /събота/, от 18:00 часа. Програмата за първенството ще стане ясна на 20 юли, когато е традиционната предсезонна среща с ръководителите на футболните клубове от Северозападна България, участници в третото ниво на родния футбол. Работният форум ще се проведе в конферентната зала на Спортен комплекс „Ивайло“ от 11:00 часа.

На този етап се очертава състав на групата от 17 отбора, като новак е изпадналият от Втора лига - „Локомотив“ /Горна Оряховица/. С „железничарите“ тимовете от нашия регион в групата стават общо пет. В Северозападната Трета лига са още „Академик“, дублиращият тим на „Етър ВТ“, ОФК „Павликени“ и „Янтра“ /П. Тръмбеш/.

Семинарът на съдиите и делегатите, които ще обслужват срещите за първенство е на 1 август /събота/ на стадион „Ивайло“.

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

На плаж в Свищов и... Никопол /СНИМКИ/