Седем отличия за възпитаниците на Дени Златанов

#
03 Nov 2018

Седем медала завоюваха днес на международен турнир възпитаници на свищовлията Дени Златанов, предаде Актуално Свищов. Спортист №1 на Свищов преди години, днес е треньор на „Респект-София” и също, като баща си Севдан Златанов създава шампиони.
На Международния джудо турнир "Ilinden-open" - 2018 възпитаниците на Дени Златанов се представиха повече от достойно, печелейки седем медала - 4 златни, 1 сребърен и 2 бронзови . Злато за Кристиян Иванов, Кристиян Лазаров, Рашо Тянов, Георги Кацов, Ангел Илиев - сребърен медал и бронз за Николай Тодоров и Венцислав Лазаров. 730 състезатели, от 63 клуба от 14 държави везаха участие в турнира
„Бяхте страхотни, мака че някои можеха повече. Гордея се с вас. Респект!”, коментира Дени Златанов.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK