Съветниците не проведоха извънредно заседание

#
12 Dec 2018

Свиканото за днес извънредно заседане на Общински съвет - Свищов не се състоя, предаде репортер на Актуално Свищов. В началото на сбирката присъстващите представители на медии бяха помолени да напуснат от председателя. Липсващи документи е причината за отлагането на заседанието, коментира за Актуално Свищов присъствал на заданието общински съветник. След като документацията е готова ще бъде свикано ново извънредно заседание. Липсвщите бумаги за относно бъдещото АД, което ще управлява бъдещата индустриална зона на терена на бившите казарми.

Актуално Свищов примомня: Вчера след 17 часа бе разпратена покана за свикване на извънредно заседание. Извънредната сбирка на восъчните фигури на Мадам Тюсо е насрочена за 12 декември от 16,30 часа. Единствената точка, която ще обсъждат местните първенци е „Съгласие за  покана за партньорство на Държавно дружество „Национална компания индустриални зони” ЕАД”.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK