Съветниците не проведоха извънредно заседание

Преглеждания: 16 #
12 Dec 2018

Свиканото за днес извънредно заседане на Общински съвет - Свищов не се състоя, предаде репортер на Актуално Свищов. В началото на сбирката присъстващите представители на медии бяха помолени да напуснат от председателя. Липсващи документи е причината за отлагането на заседанието, коментира за Актуално Свищов присъствал на заданието общински съветник. След като документацията е готова ще бъде свикано ново извънредно заседание. Липсвщите бумаги за относно бъдещото АД, което ще управлява бъдещата индустриална зона на терена на бившите казарми.

Актуално Свищов примомня: Вчера след 17 часа бе разпратена покана за свикване на извънредно заседание. Извънредната сбирка на восъчните фигури на Мадам Тюсо е насрочена за 12 декември от 16,30 часа. Единствената точка, която ще обсъждат местните първенци е „Съгласие за  покана за партньорство на Държавно дружество „Национална компания индустриални зони” ЕАД”.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/