Съветник започна разчистването на сметището на Калето

Преглеждания: 1240 #
06 Jan 2020

Ден след като Актуално Свищов показа как на Калето се е оформило сметище се намери човек, който събра четири чувала боклук. Ивелин Петров, който е общински съветник от групата „Площад Алеко” заедно с приятелката си започна почистването на емблематичното за града на Щастливеца място. Обещава, че инициативата ще продължи и не приключва днес.
„Днес с моята приятелка след работа отделихме около час за почистване на мястото, тъй като живеем на близо и обичаме тази местност. Истината е, че освен видимото на повърхността, надолу има още много затрупани с листа боклуци. Тъй като времето не позволява много, а фаровете на колата не осветяват достатъчно се спряхме след 4-ри чувала с бутилки, чаши, торбички и други боклуци. Обещаваме при по-топло време да продължим или поне това което ни позволява да съберем и изхвърлим с голи ръце”, коментира Ивелин Петров.

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Където има мислещи държавници, има адекватни мерки! При нас всеки селски кмет се изживява като пазвантин и забранява на хората по часове да излизат...

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Снегът пак изненада експертите на "Цанко Церовски" 2 /СНИМКИ/