С нов треньор Академик остана без атака

#
12 Jan 2019

Стефан Трайков е новия старши треньор на Академик, научи Актуално Свищов. Той заменя Евгени Маринов, който е освободен след орязването на парите за ОФК „Академик” за 2019 година с няколко хиляди лева. Мотивът за освобождаването на Маринов е „липса на резултати”.
В същото време стана ясно, че седем нови футболисти се включиха в първата тренировка на лидера в Северозападната трета лига плевенският „Спартак“ за тази година. Сред тях е почти цялата атака на „Академик“.
При треньора Красимир Бислимов вече са Благовест Ленков, Сонер Хюсеин и Георги Горанов. Централният нападател на „студентите“ – Хюсеин има девет попадения през есента, пет е добавил в сметката на отбора Горанов. На практика това са повече от половината, общо 25 гола, вкарани от свищовлии през есенния полусезон. Подготовката на „Академик“ за пролетния дял стартира на 16 януари. Скро ще стане ясно и броят на контролните срещи. Засега ясни са проверките с ФК „Севлиево“ на 6 февруари и със „Спартак“ (Плевен) на 9 февруари (събота).

Актуално Свищов и Свищов Спорт благодарят на Евгени Маринов за свършеното и пожелават късмет на новия треньор на любимия отбор!
Актуално Свищов припомня: Стефан Трайков играе като полузащитник, юноша на Академик (Свищов). В кариерата си е играл и за Етър (Велико Търново), Черноморец (Бургас), Марек (Дупница) и ФК Равда. От 2015 г. е треньор на Академик (Свищов), деца родени 1999-1998 г.  През 2016 г. е помощник-треньор в щаба на Евгени Маринов, в Академик (Свищов).

Александър ШАБОВ

 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK