С над 1,6 млн. тръгна ремонта на зала "Септември"

#
26 Apr 2021 312

Хазарта удари първа копка на ремонтните дейности на Спортна зала „Септември“, удари тъпана на Общината. Средствата, с които ще бъде основно ремонтирана залата са в размер на 1 630 000 лева и са осигурени от Министерския съвет.
Аварийният ремонт се наложи вследствие на конструктивно увреждане на единствената покрита спортна зала в града, което застрашаваше безопасното протичане на спортните мероприятия, живота и здравето на посетителите, уточняват от мръсно-бялата къща.
Строително-монажните дейности предвиждат укрепване на сградата, цялостно реновиране и подмяна на водопроводната, канализационната и отоплителната инсталации, които са в критично лошо състояние.

„На церемонията „първа копка“ градоначалникът благодари на правителството, с премиер Бойко Борисов, за подкрепата, която община Свищов е получавала през последните няколко години и благодарение, на която много обекти в Общината са реализирани. В словото си д-р Генчев изрази надежда ползотворните взаимоотношения с националната власт да продължат и занапред. Той пожела на фирмата изпълнител успешна работа, изпълнена качествено и в срок, за да може в края на годината свищовлии да се поздравят с една модерна, многофункционална спортна зала”, с дитирамби разказва тъпана на Общината.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ремонтите на Хазарта и Шайката!