С Бюджет 2019 на Общината режат парите за ОФК „Академик”

#
27 Dec 2018

С пет до десет хиляди лева ще бъдат намалени парите на ОФК „Академик”. Това е заложено в Бюджет 2019 на Общината стана ясно на общественото му обсъждане тази вечер. Парите за спорт остават същите, но се намаляват тези за представителния футболен отбор, заяви кметът Генчо Генчев на въпрос на Елиз Караманлиева. Спестените пари от ОФК „Академик” ще бъдат разпределени между останалите спортни клубове. Допълнително финансиране на футболния клуб ще се търси от спонсори, допълни кметът Генчев.
Публичното обсъждане се проведе през третия ден на Коледа. Присъстващите граждани се брояха на пръстите на двете ръце на човек.

 

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK