Размисли от поцинкованата кофа

Преглеждания: 438 #
10 Oct 2020

Простата Кърджалийска Гугутка днес блесна с размисли по европейските въпроси. Разбираме от семплата женица, че резолюцията на Европейския парламент нямала никакво правно и законодателно значение! Верно ли, бре, Цвето?!? Ти пък как разбра?
Гледната точка от дъното на поцинкованата кофа явно е различна от тази на нормалните хора. От една страна, всяка една хвалба на танте Меркел, на Урсулката или някой друг от европейските лидери към Главната Мутра на Републиката се представя като водеща новина и едва ли не международен акт за признание и похвала, които имат законодателно значение. От друга, всяка критика се омаловажава до степен на обида за тези, които са приели резолюцията.
Значи - хвалба за Борисов - добра, добра резолюция, критика - лоша, лоша резолюция без никакво значение. Е, бре, проста боляровска гугутко, поне си мълчи да не се излагаш. Вие използвате ЕС да легитимирате престъпната си власт. И в момента, в който ви критикуват, започвате да плюете и тях, както плюете народа си.
Не се съмнявам, че резолюцията някакъв фактически резултат няма да има. Също не се съмнявам, че тя ще бъде катализатор на едни други процеси, които ще доведат до резонния край на мутрите в България. Но това ПКП не го осъзнава поради липса на инструментариум между ушите.
Нейната сила е в поцинкованите кофи. И в обслужването на Борисов!
Елена ГУНЧЕВА

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

пред Извикано

Ковидиотите от Н-тия ден Аз ще спазвам частично мерките. Ще стоя на доста голяма социална дистанция от дебили.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Зазоряване