Раздават храни от БЧК на най-нуждаещите се

Преглеждания: 23 #
17 Jan 2019

1252 лица от Общината ще получат хранителни продукти от БЧК по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещите се лица, съфинансирана от Европейския съюз, научи Актуално Свищов. Право на подпомагане имат 7 групи нуждаещи се.
Продуктите в Общината ще се раздават от 21 януари до 28 февруари 2019 г., като ще се започне с правоимащите в града. В последствие ще бъде изготвен график, който ще обхване и лицата от населените места. Храните ще се раздават в стола на бившия Химически техникум - понеделник , вторник, сряда и петък - от 9.00 ч.  до  12.00 ч. и четвъртък - от 14.00 ч.  до  17.00 ч. Правоимащите получават: олио, захар, леща, зелен фасул, спагети, домати белени и т.н.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/