Раздават храни от БЧК на най-нуждаещите се

#
17 Jan 2019

1252 лица от Общината ще получат хранителни продукти от БЧК по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещите се лица, съфинансирана от Европейския съюз, научи Актуално Свищов. Право на подпомагане имат 7 групи нуждаещи се.
Продуктите в Общината ще се раздават от 21 януари до 28 февруари 2019 г., като ще се започне с правоимащите в града. В последствие ще бъде изготвен график, който ще обхване и лицата от населените места. Храните ще се раздават в стола на бившия Химически техникум - понеделник , вторник, сряда и петък - от 9.00 ч.  до  12.00 ч. и четвъртък - от 14.00 ч.  до  17.00 ч. Правоимащите получават: олио, захар, леща, зелен фасул, спагети, домати белени и т.н.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK