Проф. д-р Стоян Проданов получи наградата „Застраховател на годината – 2020“

#
30 May 2021 124

С решение на УС на Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ ръководителят на свищовската финансова катедра проф. д-р Стоян Проданов бе отличен, а през седмицата и награден с индивидуалния приз на Фондацията под бранда „За цялостен принос в развитието на българското застраховане – 2020“, съобщи сайта на финансовата катредра при свищовското Висше училище. При награждаването на церемонията в аулата на ВУЗФ проф. д-р Стоян Проданов бе представен не само като изп. директор на ЗК „Бул Инс“ АД, но и като ръководител на катедра „Финанси и кредит“ при СА „Д. А. Ценов“.

В речта си пред професионалната аудитория проф. Проданов авторитетно благодари за наградата на Фондацията, носеща името на свищовския професор Велеслав Гаврийски, на екипа на застрахователната компания „Бул Инс“, където вече над 10 години е изп.директор и на катедра „Финанси и кредит“ при СА „Д. А. Ценов“ - Свищов. Партньори и съорганизатори на конкурса са Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“, висшето училище – домакин на церемонията, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), които ежегодно обявят носителите на годишните награди за постижения в сферата на застраховането, осигуряването и застрахователното посредничество, за 2020 г. Специални гости на церемонията бяха Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор, Владимир Савов, зам.-председател на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, Диана Йорданова, зам.-председател на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление „Осигурителен надзор“ и Лазар Лазаров, зам.-министър на труда и социалната политика.

Цялата церемония протече със силно свищовско присъствие и участие, не само заради наградата на проф. Стоян Проданов, но и поради факта, че ректорът на висшето училище – домакина на церемонията – доц. д-р Григорий Вазов – е възпитаник на катедра „Финанси и кредит на СА „Д. А. Ценов“, а председателят на УС на фондацията, която е партньор на наградите е проф. д.н. Нено Павлов, два мандата ректор на СА „Д. А. Ценов“ (от 1999 до 2007 год.) и дългогодишен учен от състава на катедра „Застраховане и социално дело“ при факултет „Финанси“ на свищовската Алма матер.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"