Продължава търсенето на шеф на болницата

#
17 Sep 2018

ТЪРСЕНЕТО НА НОВ УПРАВИТЕЛ НА БОЛНИЦАТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА, решиха почти единодушно общинските съветници на извънредно заседание днес.
26 гласуваха „за” удължаване срока на временното управление в МБАЛ „Д-р Димитър Павлович”. Единствено Калин Костов гласува „против”. Той единствен взе и думата преди гласуването. Съветникът припомни, че за трети път се удължава срока на временната управа в лечебницата. И от февруари в нея цари безвластие и несигурност. Съветникът попита какви стъпки предприема общинската управа за намиране на управител и имало ли е интерес от страна на лекари и дали са се отказвали. По традиция градоначалникът и неговите заместници предпочетоха позицията „комунист на разпит” и високомерно не отговориха.
Местният парламент и общинската управа по същество въведоха днес в практиката с днешното решение статута на „постоянен временен управител”. Д-р Венцислав Михов бе принуден да си тръгне в началото на годината, а Нова година лечебницата ще посрещне без управител.

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK