Продължава търсенето на шеф на болницата

Преглеждания: 16 #
17 Sep 2018

ТЪРСЕНЕТО НА НОВ УПРАВИТЕЛ НА БОЛНИЦАТА ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА, решиха почти единодушно общинските съветници на извънредно заседание днес.
26 гласуваха „за” удължаване срока на временното управление в МБАЛ „Д-р Димитър Павлович”. Единствено Калин Костов гласува „против”. Той единствен взе и думата преди гласуването. Съветникът припомни, че за трети път се удължава срока на временната управа в лечебницата. И от февруари в нея цари безвластие и несигурност. Съветникът попита какви стъпки предприема общинската управа за намиране на управител и имало ли е интерес от страна на лекари и дали са се отказвали. По традиция градоначалникът и неговите заместници предпочетоха позицията „комунист на разпит” и високомерно не отговориха.
Местният парламент и общинската управа по същество въведоха днес в практиката с днешното решение статута на „постоянен временен управител”. Д-р Венцислав Михов бе принуден да си тръгне в началото на годината, а Нова година лечебницата ще посрещне без управител.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!