Представиха проекта „Израстваме заедно"

Преглеждания: 89 #
27 Nov 2018

В присъствие на ученици и партньори в изпълнението на проекта „Израстваме заедно” той бе представен официално днес в зала 1 на Общината. Партньори на свищовското училище са община Свищов, местни неправителствени и бизнес организации, Общественият съвет и Училищното настоятелство и училища в град Зимнич, Румъния.
Финансирането на начинанието е по Националната програма на МОН „Заедно за всяко дете – 2018 г.“, Модул „Добри практики за взаимодействие на образователните институции с родителите“.
 Проектът носи името „Израстваме заедно“ и неговата основна цел е да накара родителите, ползвайки своя житейски и професионален опит, да се включат като наставници и обучители на своите деца и техните съученици за мотивиране към учене, подкрепа в израстването им и изграждането на самооценка, стана ясно днес.
 Целевата група на проекта са учениците от 1 до 7 клас и техните родители или настойници.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

пред Извикано

Господин Костов, долу ръце от средствата за информация! Господин Костов, дайте ми пример, в който политическо формирование да е и име на средство за информация освен Вашия сайт. Това сто и кое поред ще е първото нещо принос на нашия град, този път в света на медиите?

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

В царството на птиците - Фотограф: Дамян ПЕТКОВ