Предлагат дофинансиране на „Академик” с 45 000 лева

#
21 Oct 2018

Предложение издръжката на ОФК „Академик” за 2018 година да бъде увеличена с 45 180 е постъпило в Общински съвет - Свищов, научи Актуално Свищов.
Предложението е от Борислав Замфиров, председател на „Академик” и заместник-кмет стопанска, финансова политика и спорт. Писмото с предложението е внесено в деловодството на местния парламент на 16 октомври тази година. На четири страници са представени аргументите за исканото дофинансиране и увеличаване бюджета на футболния клуб за 2019 година.
Към момента средствата за издръжка на „Академик” са 170 180 лева, а средствата отпуснати на клуба са в размер на 125 хиляди лева, пише Замфиров. Той посочва още, че преди три години в клуба са тренирали четири възрастови групи, а в момента са седем. В искането подробно е дадена разбивка на разходите за всички възрастови групи. В писмото се посочва още, че ОФК „Академик” е най-големият клуб, развиващ спортна дейност в Общината с картотекирани 120 състезатели за 2018 година.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK