Предлагат дофинансиране на „Академик” с 45 000 лева

Преглеждания: 19 #
21 Oct 2018

Предложение издръжката на ОФК „Академик” за 2018 година да бъде увеличена с 45 180 е постъпило в Общински съвет - Свищов, научи Актуално Свищов.
Предложението е от Борислав Замфиров, председател на „Академик” и заместник-кмет стопанска, финансова политика и спорт. Писмото с предложението е внесено в деловодството на местния парламент на 16 октомври тази година. На четири страници са представени аргументите за исканото дофинансиране и увеличаване бюджета на футболния клуб за 2019 година.
Към момента средствата за издръжка на „Академик” са 170 180 лева, а средствата отпуснати на клуба са в размер на 125 хиляди лева, пише Замфиров. Той посочва още, че преди три години в клуба са тренирали четири възрастови групи, а в момента са седем. В искането подробно е дадена разбивка на разходите за всички възрастови групи. В писмото се посочва още, че ОФК „Академик” е най-големият клуб, развиващ спортна дейност в Общината с картотекирани 120 състезатели за 2018 година.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Ентусиасти от ДТГ се включи в инициативата „Да изчистим България”/СНИМКИ/