„Позитано“ 20 шамароса БСП-Свищов с шеф – дясната ръка на Хазарта

#
03 Jun 2021 695

С пълна листа от 16 кандидати за народни представители ще се яви на 11 юли БСП в област Велико Търново. Тя бе одобрена преди минути от Националния съвет на столетницата, който заседава и в този час на „Позитано“ 20, съобщи вестник "Янтра Днес". За този състав на листата са гласували 113, четирима са се въздържали.

Водач е Явор Божанков. Втори е д-р Анета Анчева, медик с две специалности. Трети е проф. Антоанета Анчева, председател на Общото събрание на ВТУ. Тя е първият от общо 4-ма представители на гражданската квота в листата. Следва още един професор, но от НВУ – Севдалина Димитрова, която на предходните избори бе от листата на АБВ. На пето място е Михаил Михалев, председател на червените в старата столица. Следва кметът на Стражица Румен Павлов. Седми е бизнесменът Петър Димитров от Елена, гражданска квота. Осмото място е за бившата шефка на екоинспекцията в старата столица Елена Григорова. Деветото място е за председателя на БСП в Лясковец Емилия Жилиева. 10-ти е Мирослава Ганчева, медик от онкологичния център във Велико Търново. Следват неврологътд-рГрета Дранкова, Альоша Кушлов от Свищов, представител на АБВ, Петя Филипова, Мелек Кюрдова, Йордан Дончев. Последното място е за Наталия Сотирова.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"