Посмъртно Стефка Филипова получи наградата "Достоен за Свищов"

Преглеждания: 36 #
22 May 2019

Отличието "Достоен за Свищов" тази година получи посмъртно Стефка Филипова-Влахова, дългогодишен музикален педагог, научи Актуално Свищов. То бе връчено на тържествена церемония в салона на ПБНЧ "Еленка и Кирил Д. Аврамови-1856" в навечерието на най-българския празник - 24 май, Ден на славянската писменост и култура. По традиция тогава бяха връчени и традиционните награди "Учител на годината" в няколко категории.

Актуално Свищов припомня: Стефка Филипова е обичан и уважаван преподавател по пиано в Школата по изкуства, неин директор и ръководител през периода 1978 - 2018 година. Дългогодишен корепетитор на Детски хор град Свищов и на Първи български хор "Янко Мустаков". Тя почина неочаквано в края на 2018 година.

Очаквайте подробности.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!