Послание на Ванга от отвъдното - 20-годишна карантина за управниците ни

Преглеждания: 683 #
18 May 2020

 Уважаеми сънародници, скъпи приятели досега не съм споделял с никого, зная, че ще ви изненадам, но е истина, която крия от години. Ходил съм при Ванга три пъти и нито един път не бях приет от нея, защото съм имал някаква сила, която ще я разконцентрира. Това ми казваха от охраната. Една вечер, към полунощ, тъкмо бях заспал и чух глас – „Искам да споделя нещо с теб, аз съм леля ти Ванга. Обаждам ти се от отвъдното, не се страхувай”. Каза ми, че всяка неделя по същото време ще получавам вести от нея. Днес е понеделник, но снощи разговорът ми с нея бе доста продължителен. Тя ме помоли да ви предам,че идва нова страшна вълна от КОВИД-19. Този път смъртта ще ни сполети бързо и кратко, ще измираме по улици, паркове и площади. Думите на нашия министър председател Бойко Борисов ще се сбъднат, че ще бъдем в найлонови чували и хладилни камиони. Приятели, леля Ванга ме помоли да ви предам да вземем бързи мерки за опазването на народа. Вирусът този път ще тръгне от Министерския съвет. Първите заразени и разпространители ще са генерал Борисов и генерал Мутафчийски. Затова, за да не се разпространи трябва да се вземат скоростни и незабавни мерки – двамата да бъдат изолирани в специална килия, под строго наблюдение като тяхното лечение вероятно ще продължи дълго време – 10-20 години. Може и повече.Заръката на леля Ванга е и всички народни представители, независимо от коя партия са, да се затворят под карантина. Някои от тях са приносители на заразата, защото са имали контакти с двамата болни. Да бъдат карантинирани в специална за тях болница.
Думите на Ванга са достоверни. Нейният призив е: веднага всички министри и депутати да бъдат ваксинирани с новата ваксина на Бил Гейтс, защото, ако се случи нещо с тях не се знае, каква ще е съдбата на целия народ, който ще остане без такива велики управници. Без тях няма да имаме такива големи пенсии и заплати. Представяте ли си, какво ще стане ако загине най-великия световен ръководител – господин Борисов. Затова заръката на леля Ванга е да бъдат всички под карантина за неопределено време. За генералите да има специални екипи от лекари и психиатри, които да ги лекуват. Най-голямата заръка на Ванга е всички да ходим в църква, да палим свещи и се молим за нашите мили управници, да ни бъдат живи и здрави, защото без тях светът ще свърши.
 Това послание го пиша по заръка на Ванга. Ръката ми трепери, гърлото ми пресъхва като си помисля, каква трагедия очаква нашите мили управници. Затова трябва да са затворени, под карантина, до пълното си излекуване. А ние да спазваме стриктно нареждането на генерал Мутафчийски, защото само те, двамата с генерал Борисов, мислят за нашия изстрадал народ, да бъдем живи и здрави.
 Капитан Константин Динков – Льони Свищов

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Дървета израстнаха на... покритата писта на Академията! /СНИМКИ/