Поредни „е-Туининг“ награди за учители от СУ „Николай Катранов“

#
15 Dec 2018

СУ „Николай Катранов“ получи награди за три от реализираните проекти по програма eTwinning, съобщи за Акутално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на училището.
Награждаването стана на 12 декември 2018 г. в София, когато се проведе Церемония за връчване на Националните награди за eTwinning проекти. По време на форума беше направен обзор на най-добрите проекти и дейностите, осъществени от българските екипи през изминалата 2017-2018 учебна година.
От подадените 252 кандидатури за Национален знак за качество по дейност eTwinning, бяха отличени 160 от проектите. СУ „Николай Катранов“ получи награди за три от реализираните проекти по програма eTwinning. Наградите бяха връчени от Петьо Кънев, изпълнителен директор на Центъра за развитие на човешките ресурси.
Проектът „Пъстра китка“, с автори Мила Николова и Петя Попова, беше удостоен с Втора награда за най-добър национален е-Туининг проект.
Трета награда получи проектът „Родна стряха“ на Стефка Николаева и Мария Петрова.
Проектът, заел първо място – „Цифричко и Точица в страната на математиката“ с автор Валентина Маринова, също е с участници от СУ „Николай Катранов“.
Наградите са високо признание за усилената работа и творчество на учениците от II-в клас и IV-в клас и професионалните успехи на старши учителите Стефка Николаева и Петя Попова.
СУ „Николай Катранов“ е носител на знака за качество „Е-Twinning училище“, което е признание за усилията и професионализма на целия педагогически екип, уточни Христина Борисова.

пред Извикано

Синдромът на придобитата институционална некадърност /СПИН/ убива България  Писах тук за некомпетентността в България. Когато съм по-краен и повече уморен от сблъсъка с реалността, дори говоря за некадърност, за новия СПИН, който пронизва и прониква в държавното тяло на България – Синдромът на придобитата инстутуционална некадърност. Последната дума за благоприличие заменям понякога с некомпетентност.

Официална страница на FACEBOOK