Почина Русана Иванова, преподавател по математика

Преглеждания: 3115 #
05 Sep 2019

С огромна мъка днес се разделихме с още един блестящ преподавател – математик, обичан колега и прекрасен човек – Русана Иванова, съобщават от Търговската гимназия.
Твоите стъпки още отекват по планинските чукари…“Шефът на бъркотиите“ – така с любов я наричахме всички, които я следвахме неотменно години наред в предизвикателствата на организираните от нея зимните и летни лагери.
Операта в Русе помни пълните автобуси, с които почти цялото училище ходеше на културен туризъм, отново под нейно ръководство.
Само който се е докоснал до нея, знае за какъв човек говорим – човеколюбец, отдаден на мисията си да помага с всички сили на всеки, непримирима към глупостта и пошлостта, блестящ ум и прекрасен преподавател и още, и още…думите винаги са малко, винаги са слаби…
Жалко е, но има нещо вярно, че на най-чистите души е писано да страдат най-много…
Русана Иванова ще остане в сърцата ни вечно! Създала е толкова много незабравими спомени у нас! Прекланяме се пред живота и делото й, достойни за възхищение!

Нека всеки, който я познаваше, когато се качи в планината, да си спомни за миг за нея – това ще е най-голямата почит. А прахта й ще е някъде там – в любимите Рила и Пирин, където винаги е било сърцето й!
Мир на душата й! Поклон пред паметта й!

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Символи на /не/кадърното управление на Генчев и Компания