Почина Надка Балева

Преглеждания: 60 #
27 Feb 2019

Днес, на 70-годишна възраст, почина адвокат Надка Балева (1949-2019).
Надка Балева е прокурор, адвокат, председател на ОбС на БСП-Свищов, общински съветник, народен представител, общественик.
 Поклонението ще бъде утре, 28 февруари от 15.30 ч. в Гробищен парк - Свищов.
 Поклон!

Актуално Свищов припомня: Надка Балева завършва право в СУ “Св. Климент Охридски”. Работи над 20 години като прокурор - половината от тях по разпределение в Омуртаг, а следващите - в Свищов. От 1992 г. е вписана като адвокат при Великотърновската адвокатска колегия. Пет мандата е общински съветник, а 2005 - 2009 г. - народен представител в 40-то Народно събрание. Тогава е председател на Постоянната комисия за контрол на новосъздадената Агенция за национална сигурност и член на Правната комисия и Комисията за вътрешен ред и сигурност. В периода 2011 - 2015 година отново е общински съветник в Свищов и председател на Постоянната комисия по нормативна уредба.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

ОП „Чистота” отряза живи дървета в „Стоян Ников”?!