Платформата „Уча се“ благодари на читалището в Ценово

Преглеждания: 80 #
11 Mar 2020

Народното читалище „Христо Ботев“ в Ценово получи благодарствена грамота от платформата „Уча се“, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. От образователния сайт то е определено като „Библиотека на иновациите“. Подобни благодарствени адреси са получили най-активните читалища в страната. Всеки ден в компютърния център влизат ученици, които попълват знанията си по различни учебни дисциплини.
„От началото на годината сключихме едногодишен договор за достъп до образователния сайт. Не беше нужно много време новината да се разчуе. В читалището идваха дори групи от ученици, които имаха желание да научат нещо повече в определена област“, не скрива удовлетворението от добре свършената работа читалищният секретар Гергана Миланова. Сега образователният сайт е едно от най-често посещавани места в интернет пространството.
„Разработките, които предлагат от „Уча си“ са много интересни. Даже и математиката, която не ми е от любимите, започна да ме привлича“, не скрива седмокласникът Иван Димитров. Любопитен факт е, че в компютърния център все повече преподаватели „сверяват часовника си“ с предлаганата информация от сайта.
Ако интересът към образователната платформа продължи, ръководството на читалището има намерение не само да продължи абонамента, но и да предложи увеличение на местата.

 

 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев".

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Снегът пак изненада експертите на "Цанко Церовски" 2 /СНИМКИ/