Петокласници от СУ "Д. Благоев" първи в състезание, организирано от ОДМВР-В. Търново

#
31 May 2019

Във Велико Търново днес се проведе състезание – викторина на тема „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“, организирано от Областна дирекция на МВР – Велико Търново и РУО – Велико Търново по инициатива на Главна дирекция „Национална полиция“. 
От област Велико Търново участие взеха 10 училища, като от община Свищов единствен представител беше СУ „Димитър Благоев“. 19 ученици от V-ти „в“ клас с учители Наталия Димитрова и Марияна Цветанова се включиха във викторината. Полицаите разиграваха реални ситуации и учиха децата как да реагират правилно във всяка от тях. Организираха им и бързо състезание по събиране на пътни знаци, в което първенци бяха петокласниците на свищовското училище. 
Мероприятието бележи началото на лятната ваканция на децата и е заключителен етап на Националната програма „Работа на полицията в училищата“.
 

пред Извикано

Писна ми да превръщат Свищов в призрачен град Мерките по унищожаването на комарите УЖАСНО ЗАКЪСНЯХА и се измериха с едно наистина смехотворно пръскане със самолет, модел "Битката при Вердюн"...

Официална страница на FACEBOOK