Петокласници от СУ "Д. Благоев" първи в състезание, организирано от ОДМВР-В. Търново

Преглеждания: 24 #
31 May 2019

Във Велико Търново днес се проведе състезание – викторина на тема „Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“, организирано от Областна дирекция на МВР – Велико Търново и РУО – Велико Търново по инициатива на Главна дирекция „Национална полиция“. 
От област Велико Търново участие взеха 10 училища, като от община Свищов единствен представител беше СУ „Димитър Благоев“. 19 ученици от V-ти „в“ клас с учители Наталия Димитрова и Марияна Цветанова се включиха във викторината. Полицаите разиграваха реални ситуации и учиха децата как да реагират правилно във всяка от тях. Организираха им и бързо състезание по събиране на пътни знаци, в което първенци бяха петокласниците на свищовското училище. 
Мероприятието бележи началото на лятната ваканция на децата и е заключителен етап на Националната програма „Работа на полицията в училищата“.
 

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

пред Извикано

Общинска управа 2015 - 2019: Издевателство и тормоз над обикновените граждани! Самозабравили се и ЛУМПЕНИЗИРАНИ чиновници изпращат "Общинска охрана" да преследва Гражданина в частния му имот - с репресивното разпореждане да....ПОДПИШЕ АКТА, чието получаване ПО-РАНО по пощата Гражданинът не само не отрича, но и е обжалвал, прилагайки го към Жалбата до Съда.

Официална страница на FACEBOOK