Петима финалисти от Свищов в шампионата по кикбокс

Преглеждания: 181 #
07 Sep 2020

Учениците от Свищовска професионална гимназия "Алеко Константинов" Ясен Тодоров и Никола Янков медалисти на Държавно първенство по кикбокс - стил Фул контакт, както съобщи първи Актуално Свищов. Първенството се проведено в Каварна и се проведе от 4 до 6 септември, а в него участваха общо петима млади бойци от Свищов. Всички те достигнаха до финалите в неделя.
Ясен и Никола от 4 години изучават Киокушин карате, но получават насоки и в кикбокс от своя треньор Митко Божанов. Последните им състезателни изяви са плод на съвместни тренировки с клуба по кикбокс - "БОЛГ" Свищов и треньорите Иван Ангелов и Мартин Минков. Така с упорит труд Ясен Тодоров заслужи 1-во място и званието държавен шампион по кикбокс. Никола Янков се класира втори на първенството в Каварна и донесе в Свищов сребърен медал след шампионата. Двамата имат сребърни медали по кикбокс и от държавното първенство в още по-труден стил в кикбокс, което се проведе в началото на март тази година.
Бляскаво е представянето и на другите кикбоксьори от Свищов: първо място за Стивън Николов, второ място за Грета Миронова и за Катерина Минкова.
Всички тези млади таланти продължават подготовката си за следващата изява на 19 септември в град Козлодуй. Тогава ще се проведе Балканско първенство по кикбокс - стил "ЛОУ КИК".

.

Актулно Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от семейно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

60-та година Нове открива нови тайни /СНИМКИ/