„Пети месец газим кал или прах вместо улица”

#
15 Sep 2018

ПЕТИ МЕСЕЦ ОБЩИНАТА НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА УЛИЦА ОТ ТРИСТА-ЧЕТИРИСТОТИН МЕТРА, споделиха пред Актуално Свищов, живеещи на улица „Христо Ботев”.
Ремонтът започна през май и доста бързо смениха водопровода, но и до там си и остана, жалват се още потърпевшите от общинското недомислие. В момента реално улица няма, а трасе. В сухо време живеещите в района газят пепел до колене, а в дъждовно време се пръскат с кал...
Ремонтните дейности спрели още преди пет месеца. Това станало след като багер влязъл в стръмнината на улицата и видял, че просто не може да работи там, разказват още патилата си живеещите на улицата, която е на метри от „Билла”.
В резултат на недомислените и недовършените ремонтни дейности на общинската управа се виждат вече пукнатини на къщи, видя още Актуално Свищов. Реално най-застрашена е къщата на възрастна самотна жена. Ако общинското недомислието не приключи до зимата бабата може да остане без къщата си!

 

пред Извикано

Общината фалира: вместо нов транспортен план - забраняват паркирането в центъра! В края на най-безличния Общински съвет, по-правилно е да се нарича Восъчен театър или Восъчно позорище, т.нар. съветници са на път да вземат поредното си недомислено решение. 

Официална страница на FACEBOOK