Пет часа партиите делиха СИК за 11 юли

#
03 Jun 2021 246

Пет часа продължиха консултациите на парламентарно представените партии за извънредните избори за 46-то Народно събрание, научи Актуално Свищов. Принципно до сега делбата ставаше за час-два. След 4 април града на Щастливеца се оказа в интересна ситуация – свищовлии звучно шамаросаха Хазарта и неговата шайка – ГЕРБСП, ДПС и подобни патерици. Така в началото на април водеща политическа сила в общината се оказа партията „Има такъв народ“.

В крайна сметка квотите на партиите са разпределени след близо 5 часово заседание с лидерите на партийните дружинки от града. Обединение „Демократична България“ бе представено от Бойко Александров и Марин Маринов. Ето какво коментира Бойко Александров за формацията в община Свищов месец преди предсрочния вот: “Напълно подготвени сме за участие в настоящите парламентарни избори. Екипът, който формирахме постигна най-високия резултат на Обединение „Демократична България“ в област Велико Търново на изборите за европейски парламент 2019 г. Резултатът ни е сред десетте най-силни в България! Предстои да направим номинация за кандидат от Свищов в листата на ДБ. В годините показахме, че сме опозиция, която не се страхува да изразява позиция и да я отстоява. Отново заставаме срещу партиите на статуквото с абсолютна убеденост, че алтернатива трябва да има!”.

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали, изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com

Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.

Официална страница на FACEBOOK

Галерия

Свищов изпрати абитуриентите от "Випуск 2021"